Ne Aramıştınız?

Yeni Haberler
recent

Area 51 (51.bölge)



Area 51 hakkına



Area 51 (51.bölge) Area 51 ya da Türkçe adıyla 51.bölge muhtemelen dünyanın en gizemli yerlerinden biridir.51.bölge bir askeri üstür.Ancak onu ünlü yapan şey uzaylı iddialarıdır.51.bölgede ki askerlerin vur emri vardır yani eğer area 51'e girmeye kalkarsanız şartsız vurulursunuz.Söylenenlere göre bu askeri üssün alt kısımlarında uzaylı incelemeleri veya dünyanın henüz hazır olmadığı çok büyük teknolojiler varmış.
1947 roswell olayını bilmeyeniniz yoktur sanıyorum(yakında bu konu hakkında yazı yazmayı düşünüyorum) bu olaydan sonra 51.bölgede ufo ve uzaylılar hakkında otopsiler yapılmış ve bundan sonrada amerikanın teknolojileri gelişmiştir.




 Area 51'in konumu
Area 51 (51.bölge)
51. Bölge, ABD Las Vegas'ın 153 km kuzeyinde, Groom Gölü yakınında olup Nevada Test Sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri Sahası ile çevrelenmiştir. En yakın yerleşim birimi, hemen kuzey sınırında bulunan Rachel kasabasıdır. 51. Bölgenin içinde bulundugu arazi 76 km. karedir ve bu ebat Connecticut Eyaletinden biraz küçük olup, Lübnandan ise biraz daha büyüktür.                                                     

Google Earth dan bakıldığına yaklaşık 7 km lik bir uçak pisti görülmektedir bu normalin 1.5-2 katıdır.

51.bölge çok gizli bir bölge olduğundan fazla bilgi almak mümkün değildir bu yüzden tek bilgi kaynağı 51.bölge çalışanlarıdır ancak bunların çoğu abd tarafından susturulmuştur.Hatta birazdan dinleyeceğiniz talk show programında bira area 51 çalışanı birşeyler anlatmak istiyor fakat ses birileri tarafından kesiyor dikkatli dinleyin...

Evet dinlediğiniz gibi adamı işten çıkarmışlar ve kimseye bilgi vermemesi için muhtemelen öldürmüşler.



Admin

Admin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.