Ne Aramıştınız?

Yeni Haberler
recent

Uzaylılar vol 2

15. Daha yeni geldiler!
Uzaylılar vol 2

Bir başka teoriye göre ise, uzaylılar dünyayı daha dün keşfettiler ancak uzaylılara göre dün, aslında bizim için çağlar öncesi. "Yıllar önce gelen antik uzaylılar" teorisine de göz kırpan bu düşünceye göre, ışık yılı ve uzaydaki zaman bükülmesi gibi bilimsel veriler göze alındığında belkide insanlıktan bile önce uzaylılar dünyamızı keşfettiler buldular ve incelemeye başladılar. Ancak bu faaliyet onların gezegenlerinde sadece bir kaç gün ya da aylık bir gelişme. Onların her ziyaretlerinde biz çok daha fazla ilerlemiş oluyoruz. Bu sebeple ziyaretlerini de giderek sıklaştırıyorlar. Çünkü hızlı gelişimimizin sebebini bildiklerinden belki de aradaki zamanı kaçırmamak adına her saniye yeni bir araç yolluyor olabilirler.
Uzaylılar vol 2
Onların yeni keşfettiği, bizim ise çağlar önce keşfedildiğimiz bu teori, uzay bilimi açısından da oldukça makul. Bu aynı zamanda uzaylıların çağlardır neden dünyayı inceleyip hala bizimle iletişime geçmediklerini de aslında açıklar nitelikte. Onlar açısından iletişime geçmek için çok erken olabilir. Belki de bizi kendi zamanlarına göre daha bir ay önce keşfettiler ve belki de yarın bizimle konuşmak isteyeceklerdir. Ama bu bizim gezegenimizde birkaç yüzyıla denk bir zaman dilimine eşit olabilir! Tüm teoriler arasında şu ana kadar en yatkın olanı olarak kabul edilen bu düşünce gün geçtikçe gökbilimcileri tarafından daha çok destekleniyor.
Uzaylılar vol 2

Son olarak bu teorilerden hiçbiri size yakın gelmiyorsa, şunu bilmek gerekir ki uzayda yaşam bulma ümidiyle araştırmalarını sürdüren NASA'nın elinde pek çok uzay aracının dünyaya giriş ve çıkış yaptığına dair görüntüler mevcut. Bu görüntülerin hiçbiri NASA tarafından da inkar edilmiyor. Ancak henüz bu görüntüler üzerine resmi bir açıklama da yapılmamış durumda. Özellikle dünyadan yüksek bir hızla çıkış yapan ışıklar konusunda büyük soru işaretleri mevcut. Bu ışıkların uzun bir süre yeryüzündeki gaz sıkışmaları sonucunda salınan gazların yol açtığı ışımalar olduğu sanılıyordu ancak yeni görüntüler, bunların sadece birer araç olabileceği gerçeğini ortaya koyuyor. Birileri gezegenimize gelip gidiyor ama kim ve ne olduklarını bilmiyoruz...

Bonus: En kötü teori; Naziler
Uzaylılar vol 2

Çok ilginç ve Iron Sky adlı filme de konu olan bir teoriye göre ise UFO olarak gördüğümüz cisimler 2. Dünya Savaşı'ndan önce Nazi Almanya'sının Ay'ın karanlık yüzünde kurduğu bir tesiste üretilen uzay araçları. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Ay'da mahsur kalan Nazi kolonisinin yıllar içerisinde teknolojilerini gerliştirdikten sonra dünyayı yeniden istila etme amaçları bu teorinin temelini oluşturuyor.
Uzaylılar vol 2
Uzaylılar vol 2
Uzaylılar vol 2
Son derece uçuk olsa da bu teoriyi destekleyen pek çok Nazi hayranı "kurtuluş" olarak gördükleri işgal gününü hasretle bekliyor ve her dolunayda gökyüzüne bakarak, Nazilerin muhteşem dönüşünü bekliyorlar.

Alıntıdır.
Admin

Admin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.